Recepti SAPā ielika usne un es arī nolēmu uzcept šo pīrāgu, kurš izrādījās vienkāršs un garšīgs.
Lapas
▼
ceturtdiena, 2011. gada 20. oktobris
Haselbahas kartupeļi
Kad uzcepu garšīgos krāsnī ceptos paprikas kartupeļus, atminējos, ka kaut ko līdzīgu redzēju vienā no savām lielajām recepšu grāmatām. Un izrādās, šādi sagrieztus tos sauc par Haselbahas kartupeļiem, kurus vīrs smejoties sauc par Haselhofa kartupeļiem (no aktiera un Baywatch zvaigznes Deivida Haselhofa uzvārda).
otrdiena, 2011. gada 18. oktobris
Kartupeļu sacepums ar mājas sieru
Ko darīt ar iepriekšējā dienā vārītajiem pāri palikušajiem kartupeļiem, kurus vienkārši uzsildītus negribas ēst? Un ar mājas sieru, kuram strauji tuvojas derīguma termiņš? Gatavot sacepumu!
svētdiena, 2011. gada 9. oktobris
Rauga pankūkas
Bērnībā pie vienas draudzenes ēdu viņas mammas ceptās visbiezākās, vispufīgākās un visgaršīgākās rauga pankūkas pasaulē. Tagad jau ilgāku laiku meklēju ideālo rauga pankūku recepti. Līdz šim visi mani meklējumi nav vainagojušies panākumiem, jo pankūkas nav sanākušas gana pufīgas vai arī tūlīt pēc cepšanas saplok. Izmēģināju arī gatavo maisījumu, bet pankūkas tomēr sanāca plānas un pēc rauga pankūkām noteikti neizskatījās un negaršoja. Nolēmu nepadoties un re, recepte atrasta!
trešdiena, 2011. gada 5. oktobris
Ābolu kraukšķis
Arī šis gardums ir no Dienas ēdienu jaunākā numura (28.septembris). Un te nu jāsaka tā - garšoja daudz labāk, nekā izskatās:)
Burkānu kēkss
Ieinteresēja šis kēkss no Dienas ēdienu jaunākā numura (28.septembris), tāpēc pagājušajās brīvdienās nodevos eksperimentam.
otrdiena, 2011. gada 4. oktobris
Melnais princis
Tā kā septembrī mums ar vīru bija kāzu jubileja, nolēmu viņam pagatavot viņa mīļāko bērnības torti, kuras recepti izprasīju vīramammai. Kūkas esmu cepusi vairākkārt, bet šī ir pirmā īstā torte manā mūžā, kuru gatavoju pati.
Pildītas paprikas ar rīsiem, sieru un olīvām
Pagājušā gada decembrī ciemojoties pie vīramammas nogaršoju pildītas paprikas ar rīsiem, Mocarellas sieru un olīvām. Šogad nolēmu tās pagatavot pati. Recepte no paša pirmā Dienas ēdienu numura (27.oktobris).