Kamēr vēl pieejami svaigi rabarberi, iesaku jums pagatavot šo super garšīgo un sulīgo rabarberu kūku, kuru vēl var paspēt uzcept Jāņu svētku galdam!
Recepte ir tieši tāda pati kā
ābolu kūkai ar bezē, tikai šajā versijā es vidējai kārtai liku mazāk cukura - ap 150g, un ābolu vietā, protams, rabarberus (~300-350g). Un tagad kūka garšoja perfekti!
Kūkas cepšanas process ir sācies! Redzēs, kas iznāks! :)
AtbildētDzēstGaidu atsauksmi, kā būs sanācis!:)
Dzēstsanaak vienkaarši super!!!!!! tagad jau cepu 4vai 5 reizi!!!
AtbildētDzēstred_red - kolosāli!:)
DzēstLieliska kūka! Ģimene starā! :) atzīta par vislabāko kūku, kāda jebkad taisīta!
AtbildētDzēstPaldies, Redīslapiņa, par atsauksmi, priecājos, ka garšoja! :)
DzēstLieliska kūka! Ģimene starā! :) atzīta par vislabāko kūku, kāda jebkad taisīta!
AtbildētDzēstLieliska kūka! Ģimene starā! :) atzīta par vislabāko kūku, kāda jebkad taisīta!
AtbildētDzēstSEN ZINĀMA
AtbildētDzēstTagad cepas krāsnī! Bezē cepurīte izskatās fantastiski! :)
AtbildētDzēstCepumiņš, paldies par komentāru, ceru, ka garšoja! :)
Dzēst