Šī ātri pagatavojamā un, nenoliedzami, fantastiski garšīgā ābolu rulete šogad Kikas virtuvē gatavota jau neskaitāmas reizes. Es pat uzdrošinos apgalvot, ka šis ir viens no maniem rudens sezonas labākajiem atklājumiem. Kāpēc? Jo kad pirms ilgāka laika pirmo reizi mūžā pamēģināju gatavot ruleti, kura nesanāca, atmetu visa veida ruletēm ar roku. Šis gardums mani uzrunāja ar to, ka pildījums cepas kopā ar mīklu, kuras proporcijas ir ļoti viegli iegaumējamas, turklāt rulete ir gatava 15 minūtēs! Nu esmu tik ļoti iedvesmota, ka nākamajā vasarā, kad būs pieejamas svaigas vietējās ogas un augļi, mācīšos cept arī sarežģītākas ruletes:)
svētdiena, 2012. gada 4. novembris
Vistu spārniņi ar garšaugiem cepammaisā
Kopš
pirms vairākiem gadiem es sev atklāju speciāli cepšanai paredzētos
maisus, manā atvilknē vienmēr glabājas kāds pārītis. Šie maisi ir ļoti
ērti izmantojami, jo gaļu, kartupeļus un dārzeņus tajos var gatavot vienlaicīgi un tie vienmēr sanāk sulīgi
un garšīgi, turklāt, kas ir mūsdienās svarīgi, tie nav iepriekš
jāiemarinē, jo cepšanas laikā visas no gaļas un dārzeņiem iztecējušās
suliņas sajaucas kopā, veidojot ļoti garšīgu un aromātisku ēdienu.
Un vēl labā ziņa slaidās līnijas ieturētājiem - eļļu var neizmantot ne pilītes!
Un vēl labā ziņa slaidās līnijas ieturētājiem - eļļu var neizmantot ne pilītes!
Abonēt:
Ziņas (Atom)