Meistarklasē mācījāmies gatavot ļoti gardus burkānu kēksiņus ar sviesta-citrona glazūru, sāļos kēksiņus ar rozmarīnu, klasisko sviesta-rozīņu kēksu, topa gardumu Napoleona kūku (ar pašgatavotu kārtaino mīklu!), interesantas un dikti gardas (man kā zilā siera neēdājai!) zilā siera mini kūciņas ar aromatizētām vīnogām, maigo strūdeli ar biezpienu un ķiršiem un jogurta virtuļus, pārlietus ar piparmētru glazūru. Meistarklase noritēja jautrā, sirsnīgā un nepiespiestā gaisotnē, labā kompānijā, un konditoru pāris atbildēja un visiem dalībnieku uzdotajiem jautājumiem. Viss bija ļoti garšīgs, un visvairāk mani uzrunāja burkānu kēksiņi (dēliņš jau pirms meistarklases lūdza, lai pagatavoju tos, tagad ir arī recepte!), Napoleona kūka, zilā siera mini kūciņas un strūdele. Godīgi sakot, mājās gribētu izmēģināt absolūti visus gardumus, bet gan jau laika gaitā izsijāsies, kurus gribēšu ielikt blogā :) Visas receptes esmu pārrakstījusi un rūpīgi saglabājusi. Beidzot Gemosā arī nopirku piemērotus dekorēšanas uzgaļus, tagad darīt savu sirdsdarbu ir vēl lielāks kaifs! Un Kairu pāris - kā vienmēr, atraktīvi, jautri, saskanīgi kā rociņa ar cimdiņu :) Ļoti ceru ar viņiem tikties vēl kādā meistarklasē!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru