Lapas
▼
otrdiena, 2015. gada 8. decembris
Kokosriekstu un dzērveņu cepumi
Šo cepumu recepti pirmo reizi izmēģināju apmēram pirms gada, un tie uzreiz iekaroja popularitāti mūsu ģimenē. Burvīgi, kokosriekstu dēļ mazliet eksotiski cepumi, kuri to trauslās konsistences dēļ paši kūst uz mēles, un, manuprāt, pasakainu garšas noti tiem piešķir mūsu pašu Latvijā ražotas sulīgas žāvētu dzērveņu sukādes.
trešdiena, 2015. gada 2. decembris
Dabas garša Restorānā "3"
Esiet sveicināti gada pēdējā un, manuprāt, skaistākajā mēnesī - decembrī!
Sen neesmu te rakstījusi, taču notikumi saistībā ar bloga aktivitātēm notiek visu laiku. Tāpēc vēlos jums pastāstīt par novembra beigās notikušajām "Dabas garšas" (vairāk par "Dabas garšas" konceptu var lasīt restorāna mājaslapā) vakariņām Restorānā "3", ko vada mūsu jau labi zināmais izcilo šefpavāru tandēms Sirmais&Dreibants, kā arī lieliskais šefpavārs Juris Dukaļskis. "Dabas garšas" vakariņas notika sadarbībā ar "Graudaspēks" vadītāju Raimondu Biedrīti un mums labi pazīstamo cukura ražotāju "Dansukker".
Sen neesmu te rakstījusi, taču notikumi saistībā ar bloga aktivitātēm notiek visu laiku. Tāpēc vēlos jums pastāstīt par novembra beigās notikušajām "Dabas garšas" (vairāk par "Dabas garšas" konceptu var lasīt restorāna mājaslapā) vakariņām Restorānā "3", ko vada mūsu jau labi zināmais izcilo šefpavāru tandēms Sirmais&Dreibants, kā arī lieliskais šefpavārs Juris Dukaļskis. "Dabas garšas" vakariņas notika sadarbībā ar "Graudaspēks" vadītāju Raimondu Biedrīti un mums labi pazīstamo cukura ražotāju "Dansukker".