Jīīīhāāā!!! 14.jūlijā bija mana dzimšanas diena, un beidzot es sadūšojos uz pirmajiem eklēriem manā mūžā, bet noteikti ne uz pēdējiem! :) Nezinu, kādēļ tik ilgi atliku eklēru gatavošanu, jo, izrādās, ievērojot dažus knifiņus, tie ir varen viegli pagatavojami. Nu pēc pirmās reizes ir āķis lūpā!
Jāteic, ka neesmu ļoti liela vārītā krēma fane, tomēr klasiskajos franču eklēros tiek pildīts tieši vārītais krēms, un tā kā es uzskatu, ka jāmācās ir no pamatiem, pirmajā reizē pagatavoju eklērus ar vārīto šokolādes krēmu (es domāju, man kā šokoholiķei nav īpaši jāpaskaidro, kāpēc izvēlējos šokolādes, nevis vaniļas krēmu:)).
Ar šiem eklēriem pacienāju arī Lindu no Mū catering, kura teica, ka tie esot nereāli labi, gardākie eklēri, kurus viņa ir ēdusi, līdz ar to man bija skaidrs, ka šiem eklēriem noteikti ir jābūt manā blogā! Nenoslinkoju un nobildēju arī mīklas un krēma bildes labākam ieskatam.
Lapas
▼
svētdiena, 2016. gada 31. jūlijs
piektdiena, 2016. gada 29. jūlijs
Picu ballīte sadarbībā ar CityFood
Tā nu sanāca, ka piedāvājums pasūtīt ēdienu uz mājām no restorāna CityFood nāca tieši laikā uz meitas vārda dienu, līdz ar to es varēju vairāk laika veltīt ģimenei, atpūšoties no ēdienu gatavošanas.
Pica pepperoni |
Pica Pepperoni |