Šajā ierakstā jums pastāstīšu, kā izcept ļoooti garšīgu un, kas svarīgi, veselīgu sodas maizīti ar pilgraudu kviešu un rudzu miltiem, bet vispirms pastāstīšu par šīs receptes autora Džeimija Olivera jauno grāmatu.
svētdiena, 2016. gada 4. decembris
Džeimija Olivera rudzu sodas maize
Esiet sveicināti 2. Adventē! Vai jūsmājās jau jūtama piparkūku smarža? Mēs, kā jau ierasts, katru Adventi gatavojam piparkūkas pēc nu jau iecienītās receptes. Lai gan esmu vēl joprojām apslimusi, tomēr izbaudu piparkūku cepšanu kopā ar bērniem, un šo svētku sajūtu rada arī skaistais, baltais sniedziņš aiz loga. Lai jums balts un mierīgs šis skaistais gaidīšanas laiks!
Šajā ierakstā jums pastāstīšu, kā izcept ļoooti garšīgu un, kas svarīgi, veselīgu sodas maizīti ar pilgraudu kviešu un rudzu miltiem, bet vispirms pastāstīšu par šīs receptes autora Džeimija Olivera jauno grāmatu.
Šajā ierakstā jums pastāstīšu, kā izcept ļoooti garšīgu un, kas svarīgi, veselīgu sodas maizīti ar pilgraudu kviešu un rudzu miltiem, bet vispirms pastāstīšu par šīs receptes autora Džeimija Olivera jauno grāmatu.
Abonēt:
Ziņas (Atom)