Sveiciens jūlijā! Atkal ir pagājis vēl viens gads, un tā nu ir sanācis, ka tieši pirms gada blogā publicēju savu pēdējo recepti. Šobrīd baudu atvaļinājumu gan no darba, gan no mācībām LU, tāpēc ir vairāk laika pieķerties savam sirdsdarbam - ēdienu gatavošanai.
Āzijas ēdieni manā dzīvē ienākuši salīdzinoši nesen. Pirms 4 gadiem, drauga mudināta, pirmo reizi pagaršoju suši, un es to iemīlēju tā, ka to gribējās baudīt arvien biežāk. Arī mani bērni to iemīlēja. Reiz aizgājām uz "Gan Bei" restorānu, kur nogaršojām gan suši, gan vistas fileju čilli mērcē ar Basmati rīsiem. Tad arī man radās iedvesma pagatavot šo ēdienu pašai. Šo recepti mūsu ģimene ir iecienījusi jau kādu gadu, un tā ir tik laba, ka vienmēr gribās papildporciju. Bērni bieži man jautā:"Mammu, kad Tu atkal uztaisīsi to vistu Āzijas gaumē?" Tā nu es to atkal pagatavoju un ielieku arī blogā!